voor een plek in het mooie Tsjechie map.png mail@TBvakanties.nl

Acitiviteiten

Mogelijke aktiviteiten bij een verblijf bij ons:

Op een afstand van ongeveer 125 km ligt de mooie stad Praag,die je vanaf ons goed kunt bereiken voor een dagtocht.

Als je van winkelen houdt kun je je in Tsjechië wel uitleven, je kunt dan via een mooie route naar Vrchlabi rijden en dan gaan winkelen en een bezoek brengen aan Tsjechische kristal winkels. Maar een bezoek aan de stedenp Trutnov, Nachod, Jaromer, de markt in polen (3 km over de grens bij Nachod) zijn ook zeer de moeite waard.

Op ca15 km van ons ligt de stad Dvur Kralove hier bevindt zich de grootste dierentuin van Oost Tsjechië, in deze ruim op gezette dierentuin is ook de mogelijkheid om met een bus een safaritocht te maken.

Een bezoek aan de stad Hradec Kralove is ook aan te raden, hierbij kun je een bezoek brengen aan een huis met een gigantisch aquarium, in deze stad bevindt zich een mooi golfslagbad met sauna en bubbelbaden waar je je goed kunt vermaken.

Aan eet gelegenheden hebben wij ook al enige ervaring op gedaan, we zijn veel te vinden bij de restaurants in de omgeving, we hebben zelf een pizzeria ontdekt en een zeer goed Chinees restaurant waar je tegen Tsjechische prijzen lekker kunt eten.

In de omgeving van ons zijn meerdere wandel en fietsroutes uitgezet,verder zijn er twee golfcentra nabij gelegen zodat je je op sportief gebied wel kunt uitleven.

Bij het Rozko's meer is de mogelijkheid om te gaan vissen, je hebt wel een visvergunning nodig maar die is verkrijgbaar bij het plaatselijke toersistencentrum.

Het Rozko's meer biedt zomers veel recreatie mogelijkheden, er is daar een midgetgolf baan en een kleine kermis je kunt er ook karten. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om op een crossmotor te rijden.

Nieuw in het reuzengebergte zijn de verschillende actieve parken waar je onder andere kunt, rodelen, painball, abseilen, en monkeytown (klimpark) verder zijn er steps en quads te huur voor verschillende tochten.